Snijmeesters

Snijmeesters v.o.f. is een jonge onderneming actief in het ontwerpen en realiseren van 2D en 3D producten gemaakt met lasersnijden. Opgericht door Maarten van Dam en Sylvester Lommelaars met achtergrond als respectievelijk architect (TU Delft) en werktuigbouwkundige (HvA) beschikken wij over een ruime ervaring op het gebied van lasersnijden, ontwerpen en bouwen.

Lasersnijservice voor particulieren en bedrijven
Wij vinden het leuk deze kennis in te zetten voor het leveren van een hoge kwaliteit laserservice met snelle levertijd. Het hart van onze onderneming bestaat uit twee zelfgebouwde lasersnijders. Het voordeel hiervan is dat wij het apparaat van binnen en buiten kennen en deze kunnen modificeren naar de ontwikkelingen binnen de markt.

Snijmeesters over MAAK
Maak is voor Snijmeesters de ideale locatie om ons te ontwikkelen tot een volwaardig lasersnijbedrijf. Vanaf begin af aan heeft deze plek gezorgd voor naamsbekendheid, een groot netwerk van personen en bedrijven om ons heen en tevens een deel van onze klandizie. Als enige lasersnijder op het bedrijventerrein doen wij regelmatig zaken met de verschillende bedrijven op Maak. Enkele voorbeelden hiervan zijn winkeldisplays en menukaarten voor Van Stuk. Freesmallen, logo’s en naamplaatjes voor Ron Boudrie, Martin Teffer en Woodwerk. Verpakkingen en maquettes voor Mergent en onderdelen voor de kunstwerken van Marianne Lammersen en Finesse Architecture.

Waar kun je Snijmeesters vinden

Snijmeesters
Oudeweg 91-95 (unit L-0.3)
2031 CC Haarlem

023-20 502 49

Door Snijmeesters gemaakt

snijmeesters-wereldkaart-maak-haarlem

Wereldkaart I Snijmeesters