MAAKer worden?

MAAK profiel
Heb je een bedrijf dat past binnen het MAAK profiel en wil je je aansluiten bij de MAAK community? Laat het ons weten en vul het onderstaande formulier in.

Een eigen ruimte op het MAAK terrein
MAAK Haarlem biedt zowel kantoor- en bedrijfsruimtes. Wil je weten of er op dit moment een ruimte beschikbaar is? Kijk dan op onze plattegrond. De lege bolletjes geven de beschikbare ruimtes aan.

Op dit moment zijn A0.5 en B0.5 beschikbaar. Klik op deze link voor de PDF met details.

Het MAAK terrein biedt je naast een eigen ruimte ook:

  • horecagelegenheid (SMAAK)
  • overleg- en ontmoetingsruimtes (zoals de MAAK Arena)
  • voldoende parkeerruimte (elektrische laadpalen aanwezig)
  • centrale klimaattuin en een bos (met pizza-oven)

Community
Naast het huren van een ruimte wordt je nadrukkelijk onderdeel van de MAAKers community. Daarin wordt een actieve bijdrage van je verwacht. Hiervoor zijn er diverse thematische community commissies (tbv huurderzaken, programmering, identiteit, inrichting buitenruimte etc.) maar worden er ook events, lezingen, borrels en rondleidingen verzorgt.

Communicatie en verbinding
Via de MAAK kanalen (website, socials etc.) worden de activiteiten van de MAAKers regelmatig en breed gecommuniceerd. Hierdoor wordt zowel het netwerk als de zichtbaarheid van alle MAAKers vergroot. Ook wordt er altijd actief meegedacht in kansrijke verbindingen tussen MAAKers, externe partijen, overheden etc.

Toetsing
Elke kandidaat MAAKer wordt vooraf getoetst op het MAAK profiel. Dit gebeurt middels een intake. Deze intake wordt beoordeeld door MAAK en vervolgens voorgelegd aan zowel de commissie huurderzaken van de MAAKers community als de gemeente Haarlem (samenwerkingspartner). Hierdoor wordt het MAAK profiel langdurig geborgd.

Evaluatie
Met elke MAAKer wordt er jaarlijks geëvalueerd of de activiteiten nog voldoende aansluiten op het MAAK profiel.Ik wil wel MAAKer worden

Naam(Vereist)
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Wat voor soort ruimte zoek je?(Vereist)
Wat is je ruimtebehoefte?(Vereist)
Wil je op de hoogte gehouden worden over MAAK Haarlem?