Rondleidingen

MAAK Haarlem bestaat sinds 2014 en biedt onderdak aan bedrijven die werkzaam zijn in de innovatieve en circulaire maakindustrie. Je vindt er een mix van bedrijven die de allernieuwste digitale of circulaire maaktechnieken gebruiken, leveren of faciliteren. Binnen MAAK speelt kruisbestuiving tussen de bedrijven onderling een belangrijke rol. Daarnaast bezitten de bedrijven op MAAK specialistische kennis, een groot machinepark en leveren ze kant-en-klare eindproducten voor ondernemers in de gehele regio. MAAK Haarlem is meer dan een bedrijfsverzamellocatie: het vervult een actieve rol in de huisvesting, samenwerkingen, zichtbaarheid en de doorontwikkeling van de gevestigde bedrijven.
MAAK Haarlem maakt onderdeel uit van het C-district. Innovatiehub C-district in Haarlem is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden, kennis- en onderwijsinstellingen dat zich richt op het versnellen van de transitie naar een circulaire economie en duurzaamheid. Die versnelling komt tot stand door kennis te delen en partijen te laten samenwerken. Gezamenlijk wordt gezocht naar innovatieve oplossingen en worden technologische projecten (door)ontwikkeld. Het C-district als plek is daarmee een toegankelijke proeftuin voor het regionale bedrijfsleven. Het MAAK-terrein is samen met de 3D Makers Zone de fysieke uitvalsbasis van het C-district.

Wat kun je verwachten van een rondleiding?

  • Ontvangst in de MAAK arena.
  • Een boeiende presentatie over MAAK en het C-district met aandacht voor toen, heden en toekomst. Dit verhaal geeft context aan alles wat je daarna gaat zien.
  • Bezoek aan 3 ondernemers op het terrein zoals bijvoorbeeld: Veldtwerk, 3D Orbit, ORO wolkorrel, Mergent, More Than Layers, Enz Remake etc. Dit op basis van beschikbaarheid.

Kosten
De kosten voor een standaard rondleiding zijn 125,- (excl. 21% BTW) per 1,5 uur voor maximaal 15 personen. Het plannen van een rondleiding gaat in overleg en op basis van beschikbaarheid van deelnemende ondernemers.

Bezoek op maat
Een op maat gemaakte rondleiding of combinatie bezoek is ook mogelijk. In de MAAK arena is plaats voor max. 35 mensen en er is audioapparatuur aanwezig. Je kunt een bezoek aan MAAK Haarlem ook uitbreiden met een bezoek aan De Koepel of de binnenstad. We brengen graag onze lokale kennis bij elkaar en denken mee over een passend aanbod. Dit gaat op aanvraag en berekenen wij op basis van nacalculatie van het aantal gemaakte uren. Vooraf ontvang je van ons een offerte op basis van je wensen.

nvrd-bezoek-maak-haarlem
eu-delegatie-bezoek-8 maart-2023-maak-haarlem

Boek je MAAK rondleiding!

Wil je een rondleiding boeken. Vul het onderstaande formulier en we nemen contact met je op voor de details. De aangegeven datum en tijd zijn niet gegarandeerd en afhankelijk van beschikbaarheid van de rondleider(s).

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Factuuradres(Vereist)
Selecteer wat je wilt komen doen bij MAAK(Vereist)
Voer een nummer in van 1 tot 50.
Geef op met hoeveel personen wilt komen. Weet je het nog niet precies geef dan je beste schatting en geef toelichting in de opmerkingen.
DD dash MM dash JJJJ
Voorkeurtijd
: