Restaurant SMAAK

Lotus College
SMAAK is het opleidingsrestaurant van Stichting Lotus College. Het Lotus College gaat ervan uit dat iedereen talenten heeft. De een heeft alleen iets meer begeleiding nodig dan de ander om zijn talent tot bloei te laten komen.
Stichting Lotus College biedt jongeren met een verstandelijke beperking de mogelijkheid een opleiding te volgen tot bedienings- of keukenassistent. De studenten kunnen een erkend SVH diploma behalen en vergroten hiermee hun zelfredzaamheid en kans op een echte baan.
De studenten krijgen les van een kok met leermeestersbevoegdheid en een team van praktijkbegeleiders op de werkvloer. In februari 2018 opende het Lotus College voor het eerst haar deuren.

Restaurant/lunchcafé
Het restaurant/lunchcafé SMAAK beschikt over ongeveer 25 zitplaatsen. Bij geschikt weer is er een ruim terras aanwezig, midden in de klimaattuin en met met voldoende schaduw. Met SMAAK voorziet het Lotus College in de behoefte aan een aantrekkelijke horecavoorziening op het MAAK terrein. Een plek om even weg te kunnen stappen uit de eigen werkomgeving, een echt goeie kop koffie te drinken met een klant of collega, een heerlijk vers gemaakte soep, salade of sandwich te nuttigen of om even rustig neer te strijken met de laptop. Een gezellige én inspirerende plek. De oase van MAAK. En natuurlijk de aangewezen plek voor een (vrijdagmiddag) borrel.
De ingrediënten zijn natuurlijk zoveel mogelijk van biologische oorsprong en van lokale leveranciers.

Dagmaaltijden
Er worden ook regelmatig variërende dagmaaltijd klaargemaakt die voor 18.00 uur afgehaald kan worden. Het weekoverzicht is te vinden op www.smaakhaarlem.nl.

Catering MAAK Arena
SMAAK verzorgt de exclusieve catering van de MAAK Arena, welke te huur is voor vergaderingen, debatten, presentaties en workshops.

 

Adres
Oudeweg 91-95
(ingang per auto: Ir. Lelyweg 11)
2031 CC Haarlem

Contact
Telefoon: 023 – 205 02 16
email: info@smaakhaarlem.nl
website: www.smaakhaarlem.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Heerlijke espresso, cappuccino, huisgemaakte soepen, salades, koude en warme gerechten. En bijna alles biologisch.

SMAAK is de ideale plek om af te spreken of even neer te strijken met je laptop en te genieten van lekkere en gezonde gerechten. In de Waarderpolder, aan de invalsweg naar Haarlem Centrum en gratis parkeren voor de deur. SMAAK is gevestigd op het MAAK terrein en voor iedereen toegankelijk.

SMAAK is tevens het opleidingsrestaurant van het Lotus College; een horeca-praktijkschool voor mensen met een verstandelijke beperking.