EVE Borstprotheses

EVE Borstprotheses vindt dat iedere vrouw die een borstprothese niet de standaard prothese hoeft te dragen die er beschikbaar zijn, maar een product op maat verdient. Een prothese die helemaal eigen voelt, een exacte kopie van de andere borst en perfect aansluit op je litteken.
EVE Borstprotheses draagt bij aan een beter leven van vrouwen die een borstamputatie moesten ondergaan. Als je na je operatie kiest voor een prothese, wil je geen standaardproduct, maar een product dat zoveel mogelijk lijkt op je eigen borst, zacht aanvoelt en goed blijft zitten. En dat is precies wat een EVE Borstprothese jou biedt!

Specialiteiten
De EVE borstprothese wordt gemaakt door hun eigen innovatieve 3D-scanner. Deze scanner heeft maar liefst 20 camera’s. Zo wordt de perfecte digitale afdruk gemaakt.

EVE borstprothese over MAAK
Het is een inspirerende werkplek waar we ons helemaal kunnen uitleven. Ontwerpen, frezen, maken mallen, produceren in verschillende materialen. Ook werken we regelmatig samen met andere innovatieve bedrijven, bijvoorbeeld hier op het MAAK-terrein.

EVE Borstprotheses werkt samen met

Waar kun je EVE Borstprotheses vinden

EVE Borstprotheses
contact: Noman van Beek & Hermine Schuringa
Oudeweg 91-95 (B-0.9 & E-0.1d)
2031 CC Haarlem

+ (0)6 202 015 32 (Hermine Schuringa)

Door EVE Borstprotheses gemaakt

Borstprothese op maat I Eve