12|06|2024

Opening ORO Wolkorrelfabriek met feest en gratis proefpakketten

ORO Wolkorrel is verheugd om de opening van haar gloednieuwe fabriek aan te kondigen. De officiële opening vindt plaats op donderdag 27 juni 2024 op het MAAK Haarlem terrein, waar om 17:00 uur de fabriek geopend zal worden door Esther Rommel, gedeputeerde circulaire economie Provincie Noord-Holland.

Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, biedt ORO Wolkorrel tijdens de openingsdag 200 Haarlemmers een gratis proefpakket van haar natuurlijke meststof aan. De meststof, gemaakt van het pure natuurlijke ingrediënt schapenwol, is perfect voor het stimuleren van de groei van planten, groenten en fruit. Interesse in een gratis proefpakket? Stuur vóór 25 juni een mail naar info@orowolkorrel.nl.

Maarten en Natalie van ORO: “Het belooft een gedenkwaardige gelegenheid te worden, met een feestelijke sfeer, netwerkmogelijkheden en natuurlijk een kans om de ORO Wolkorrelfabriek van dichtbij te bekijken. We zijn enthousiast om onze visie te delen, ons team voor te stellen en te laten zien hoe we van plan zijn om een positieve impact te hebben binnen onze branche en voor het milieu.”

Kom donderdag 27 juni langs en ontdek de kracht van natuurlijke plantenvoeding. Laat je inspireren om te tuinieren in je eigen stukje Haarlem. Meld je aan via: https://www.maakhaarlem.nl/agenda/maak-open-borrel-opening-oro/

Waarom kiezen voor ORO Wolkorrel?
Natuurlijk: Gemaakt van pure natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor het milieu en je tuin.
Effectief: Bevordert gezonde groei en vruchtbaarheid van de bodem.
Lokaal: Ondersteun een lokaal bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, circulariteit en een groenere toekomst.

Samen kunnen we Haarlem groener maken!

natalie-bogtman-maarten-van-dam-oro-wolkorrel-foto-door-mark-wijsman

Natalie en Maarten oprichters ORO Wolkorrel. (foto: Mark Wijsman aangeleverd door ORO)

Volg onze social mediakanalen Facebook, Instagram en LinkedIn