27juni2024

Aanmelden

Inschrijven is niet meer mogelijk

MAAK Open borrel & opening ORO Wolkorrelfabriek

Opening ORO Wolkorrelfabriek met feest en gratis proefpakketten

ORO Wolkorrel is verheugd om de opening van haar gloednieuwe fabriek aan te kondigen. De officiële opening vindt plaats op donderdag 27 juni 2024 op het MAAK Haarlem terrein, waar om 17:00 uur de fabriek geopend zal worden door Esther Rommel, gedeputeerde circulaire economie Provincie Noord-Holland.

Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, biedt ORO Wolkorrel tijdens de openingsdag 200 Haarlemmers een gratis proefpakket van haar natuurlijke meststof aan. De meststof, gemaakt van het pure natuurlijke ingrediënt schapenwol, is perfect voor het stimuleren van de groei van planten, groenten en fruit. Interesse in een gratis proefpakket? Stuur vóór 25 juni een mail naar info@orowolkorrel.nl.

Maarten en Natalie van ORO: “Het belooft een gedenkwaardige gelegenheid te worden, met een feestelijke sfeer, netwerkmogelijkheden en natuurlijk een kans om de ORO Wolkorrelfabriek van dichtbij te bekijken. We zijn enthousiast om onze visie te delen, ons team voor te stellen en te laten zien hoe we van plan zijn om een positieve impact te hebben binnen onze branche en voor het milieu.”

Kom donderdag 27 juni langs en ontdek de kracht van natuurlijke plantenvoeding. Laat je inspireren om te tuinieren in je eigen stukje Haarlem.

Details
Datum: Donderdag 27 juni
Locatie: MAAK Haarlem, Unit L.02, Oudeweg 91-05 Haarlem
Tijd: vanaf 16:30
Organisatie: MAAK Haarlem en ORO

De MAAK Open borrel is bedoeld voor MAAKers, relaties van MAAK en ORO en voor ondernemers in de Waarderpolder.

Toegang: gratis wel aanmelden via aanmeldformulier