11maart2024

Aanmelden

Gaat per activiteit. Zie Agenda voor gehele overzicht.

Week van de Circulaire Economie 11 t/m 16 maart

De Week van de Circulaire Economie is het grootste landelijke inspiratie- en netwerkevenement voor circulaire ondernemers, zowel ervaren als beginnend. Een week vol talks, rondleidingen, excursies en workshops door het hele land, en natuurlijk de uitreiking van de Circular Awards. De week is onderdeel van een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en WaterstaatMVO NederlandHet Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland. Dit jaar vindt het evenement plaats van 11 tot 16 maart.
Ook in Haarlem kun je deelnemen aan tal van activiteiten. Zo is er op 11 maart een bijeenkomst rond het thema meubels en projectinrichting, in samenwerking met onderwijs en onderzoek. Op 12 en 15 maart kun je meefietsen met een excursie langs circulaire plekken en projecten in Haarlem. Bij MAAK kun je yoga-lessen volgen aan het einde van je werkdag, de lancering van het netwerk Ongekend Circulair meepakken en op twee ochtenden kun je aan de slag met een workshop upcycling van stof en kleding door Stitching Stories. Op vrijdag en zaterdag worden er ook in de stad verschillende activiteiten georganiseerd, zoals bij de Haarlemmer Kweektuin zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Bovendien wordt het Groene Raadhuis, het nieuwe pand van het duurzaamheidsloket, officieel geopend.
Heb je doordeweeks geen tijd? Volg via Youtube de uitzending van BouwLab R&Do en sluit dan de vrijdag af met een terugblik op de week en kom (met ons) netwerken bij de ondernemersbijeenkomst van Sociëteit de Vereeniging in samenwerking met MAAK. Alle activiteiten staan op www.visithaarlem.nl, op www.maakhaarlem.nl en voor andere steden kun je terecht op www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

Informatie

Datum: Maandag 11 t/m zaterdag 16 maart
Locatie: MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem (arena)
Tijd: gehele week zijn er verschillende events.
Organisatie: Week van de Circulaire Economie en MAAK Haarlem
Toegang: Voor iedereen.