31|07|2023

Save the date: C the Future 6 & 7 oktober 2023

De 3D Makers Zone, Bouwlab R&D, MAAK Haarlem en de Gemeente Haarlem bundelen dit jaar weer hun krachten voor het groots en inspirerend event: C the Future. Tijdens het C the Future evenement maak je kennis met de nieuwste technologieën en ontdek je circulaire maaktechnieken.
We richten dit evenement in op basis van de vijf landelijke transitieagenda’s voor een circulaire economie: bouw, biomassa en voedsel, kunststoffen, maakindustrie en consumptiegoederen. Innovatie, vaardigheden en digitalisering vormen de rode draad. Leer alles over de skills en kennis die nodig zijn om toekomstproof te worden. De samenwerking, thema’s en locatie passen bij het doel van het C-district; hét Innovatienetwerk voor de circulaire en digitale economie, welke de komende jaren op de kaart gezet wordt.
Kom naar C the Future en voel, ervaar, herken en leer waar jij, jouw bedrijf of organisatie staat op het gebied van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid en waar kansen liggen voor de toekomst. Naast een uitgebreid programma van workshops, presentaties, talkshows en inspiratieworkshops in de 3D Makers Zone kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein. Ook inspirerende partijen, zoals Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zijn aanwezig. De zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staat. Dit fantastische evenement vindt plaats op vrijdag 6 (bedrijvendag tickets 20 euro) en zaterdag 7 (publieksdag toegang gratis) oktober 2023 van 9:00 tot 17:00 uur. Houd onze socials in de gaten voor o.a. het programma. Ga naar voor meer informatie en aanmelden naar: www.cthefuture.nl

 

Volg onze social media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.