D3Aak

D3Aak boten wil het plastic probleem aanpakken in de vorm van een duurzaam, milieuvriendelijk en innovatie product.

5D
De D3Aak is een door middel van 5D manufactering geproduceerde open sloep aak die geheel naar de wens van de koper samengesteld wordt. Een custom made sloep met elektrisch voort gestuwd voor optimaal vaarplezier.

Robuust en stevig
De Aak is een oud Hollandse boot die zich door de jaren heel bewezen heeft als een robuuste en stevig model die zelfs de zee op kan. Het model van de Aak leent zich door de vorm van de romp uitstekend voor 5D manufactering. En 5D manufactering geeft alle vrijheid te produceren zonder dure ontwikkelkosten zoals het maken van mallen voor een romp.

Recyclen
Plastic dat nu in de natuur zwerft is helaas niet echt gemaakt om te recyclen. Simpel weg omdat op het moment van productie toen geen kennis was over recyclen. Dus plastic die nu uit project komt die plastic opruimen moet nu nog verwerkt worden met nieuw plastic dat wel gerecycled kan worden. De D3Aak sloep zal in de toekomst gemaakt worden van dit plastic. En is daarna wel 100% recyclebaar. De D3aak wordt aan het einde van zijn leven weer helemaal opnieuw gebruikt worden zonder dat er nieuw plastic aan toegevoegd hoeft te worden.

Specialiteiten
In samenwerking met HB3D ontwikkelen en produceren wij de D3Aak. Dit is een van gerecycled plastic en 5d geprinte sloep.

D3Aak over MAAK
MAAK biedt een netwerk en werkplek die inspireert waardoor innovatie natuurlijk ontstaat.

D3Aak werkt samen met

Waar kun je D3Aak vinden

D3Aak
contact: Léon Wokke
06 41 52 88 99
Oudeweg 91-95 (unit F-0.8)
2031 CC Haarlem

Door D3Aak gemaakt

3D geprinte circulaire sloep I D3Aak