CIONET

CIONET is het snelstgroeiende netwerk van CIO’s in Europa en Latijns-Amerika. Het werd eind 2006 in Nederland gelanceerd en is momenteel gevestigd in meer dan 20 landen. CIONET heeft meer dan 660+ leden in Nederland en 7.000+ in totaal in Europa en Latijns-Amerika. CIONET biedt haar leden praktisch inzicht via peer-verbindingen, waardoor ze effectiever en efficiënter kunnen netwerken voor zakelijk voordeel. Uniek is dat het dit doet door een combinatie van online en face-to-face activiteiten, waarbij internationale online netwerken worden gecombineerd met lokale evenementen. Het lidmaatschap van CIONET is kosteloos voor in aanmerking komende en uitgenodigde CIO’s en hun directe ondergeschikten. CIONET wordt gefinancierd via de sponsordeelname van Business Partners.
CIONET is een business community van, voor en door CIO’s, CTO’s, Sr. IT management professionals, innovatie managers en academici. Deze (IT) professionals houden zich o.a. bezig met strategie, bedrijfsprocessen, -structuren en dienstverlening rondom innovatieve ontwikkelingen zoals 3D printing, Blockchain, VR/AI etc. CIONET is dan ook gelieerd aan de 3D Makers Zone.

Specialiteiten
Koppelen van de CIONET business community (van, voor en door CIO’s, CTO’s, Sr. IT management professionals, innovatie managers en academici) aan de innovatieve kant van de MAAK industrie via inspirerende & interactieve events en masterclassess.

Waar kun je CIONET vinden

CIONET
contact: Herman van Bolhuis en/of Marita Vleugel
Oudeweg 91-95 (unit B-0.4)
2031 CC Haarlem

M. (+31 0) 6 42 45 16 09 (CIONET, Marita Vleugel)