Bern Media

Vanuit mijn studie Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft ben ik begonnen om productvideo’s te maken om concepten en ideeën beter te kunnen presenteren. Dit doe ik nu al 8 jaar onder de naam Bern Media. Bij Bern Media maken wij product uitleg video’s om bedrijven beter hun producten uit te leggen en te vertellen online.

We combineren voornamelijk animatie en digital video om een duidelijk en helder verhaal neer te zetten naar potentiële klanten of investeerders.

Naast Bern Media wil ik meer ook meer focussen op VR AR en UX design en research. Voorbeeld is hiervan een VR project Fieldclip in samenwerking met Volkenkunde museum voor een school voor leerlingen met een handicap om een museum ervaring de klas in te brengen.

Specialiteiten
Productuitleg video’s, bedrijfsvideo’s, uitleg animaties, VR/AR applicaties, VR workshops.

Samenwerking binnen MAAK
Wij kunnen een ondersteunende rol bieden en een samenwerkingen aan gaan om producten beter uit te leggen aan consumenten en om ideeën en concepten beter aan investeerders te verkopen.

Waarom bij MAAK
Ik ben erg enthousiast over de unieke community en de mogelijkheden die het MAAK terrein en de MAAKers bieden. Ik meng me graag in innovatie en creatie om geïnspireerd te raken en MAAK is in Haarlem en omgeving de beste plek hiervoor.

Waar kun je Bern Media vinden

Bern Media
Mark Studer

Oudeweg 91-95 (unit A-0.6)
2031 CC Haarlem

06 55 53 11 12