Updates omtrent
C-district

Aankondiging C-district

September 2021

Na een intensief proces van overleg en afstemming met de gemeente, 3DMZ en MAAK Haarlem is een ‘bestuurlijke’ mijlpaal bereikt. Het college van B en W heeft aan de gemeenteraad voorgesteld om samen met bedrijven het C-district door te ontwikkelen. Deze innovatiehub heeft het MAAK terrein als uitvalsbasis. Het C-district staat voor circulair district en is breder dan alleen het MAAK terrein. Het is de bedoeling dat een innovatie hub wordt (door)ontwikkeld gericht op circulaire economie, innovatieve maakindustrie, smart industry en digitalisering. Om dit te bereiken wordt er een ontwikkelplan C-district gemaakt voor de komende 10 jaar.

Ergens in het komende half jaar zullen een aantal besluiten gaan vallen over hoe om te gaan met de samenwerking van de drie partijen (gemeente, 3DMZ en MAAK) en wat er met de ontwikkeling van het terrein gaat gebeuren. Dit is voor de toekomst van het MAAK terrein belangrijk.

De bestuurlijk aankondiging en meer gedetailleerde documenten zijn te vinden op de site van de gemeente, klik hier voor meer informatie.

In de pers verschenen informatie:

Algemene website: www.c-district.eu


Volg de MAAK Haarlem social media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit bericht: