MAAKer Patrick Linthorst (LPDE) & Tiler
De innovatieve oplaadtegel

De oplaadtegel

Je elektrische fiets opladen zonder stroomkabels, verwisselbare accu’s of een laadstation? Het kan nu door de innovatieve oplaadtegel van het bedrijf Tiler. Het is de bedoeling dat de tegel binnenkort op de markt komt. Voor nu nog eerst op een selectie van e-bikes, maar straks de bedoeling om deze universeel te maken.

Patrick Linthorst (LPDE) ondersteunt het bedrijf Tiler R&D met het uit-ontwikkelen van hun concept: de innovatieve oplaadtegel. Patrick houdt zich vooral bezig met het stuk, mechanical engineering / prototyping / testing  / productvalidation, om zo te komen tot een product dat maakbaar en betaalbaar is en er ook nog leuk uitziet. Daarbij komt de kennis en ervaring van Patrick in de fietsindustrie (Batavus/VANMOOF/LEKKER bikes) ook nog eens goed van pas.

Tiler wordt mede gerund door Christiaan van Nispen, een voormalige bankier die zich bezighoudt met duurzaam ondernemen. Hij ging via Delft Enterprises aan de slag met een team van de TU Delft, dat zich voor de scriptie bezighield met de ontwikkeling van een laadtegel. Dit heeft inmiddels geleid tot Tiler, een bedrijf met een duidelijke visie. “Wij denken dat er een ontzettende groei van licht elektrisch vervoer gaat komen, zoals e-bikes, elektrische cargo fietsen en e-stepjes. Dit kan alleen gebeuren als je een hele goede infrastructuur hebt voor het laden.”

Meer weten? Neem contact op met Christiaan van Nispen (Tiler)
A: Molegraafsingel 12, 2629 JD Delft
T: +31 6 22 00 34 09
M: christiaan@tilercharge.com
W: www.tilercharge.com

Volg de MAAK Haarlem social media kanalen Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit bericht:

Tiler oplaadtegel MAAK Haarlem