17juni2023

De Dag van de Architectuur

De Dag van de Architectuur is er voor iedereen die is geïnteresseerd in architectuur en stedelijke ontwikkeling. Ook in Haarlem stellen we bijzondere gebouwen open en bieden een programma lezingen, debatten, tentoonstellingen, films en excursies. Dit wordt georganiseerd door het ABC Architectuurcentrum. Het thema van dit jaar is “toegankelijk” en we nodigen u uit om daar op verschillende manieren naar te kijken.

MAAK Haarlem en het BouwLab Living Lab zijn deze dag ook tussen 11:30-16:00 uur open voor publiek en er is een mogelijkheid om deel te nemen aan rondleidingen. Deze zijn om: 11:45, 13:00 en 14:00 uur. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Over MAAK

De plek waar vroeger het vuil van Haarlem gedumpt werd, is nu al jaren de bakerplaats voor innovatie en creativiteit. MAAK Haarlem huisvest nu ondernemers en het terrein geeft ruimte aan vernieuwing in circulaire ambachten, digitalisering en bouw. Deze plek groeit de komende jaren door, in omvang en in impact onder de naam C-district. Wat ziet en merkt u daarvan? Hoe maken we deze plek en alles wat er gebeurt toegankelijk voor u en uw zintuigen? Kom het ervaren en denk met ons mee.

Praktische informatie

Locatie: MAAK Haarlem 
Tijd: 11:30 tot 16:00 uur
Folder: Dag van de Architectuur
Googlemaps-kaart: Hier vind je alle locaties en een beschrijving van wat er waar te doen is. Handig voor op je telefoon bijvoorbeeld. Klik hier voor de link.Toegang: gratis