7oktober2023

C the Future 2023 – Opendag

De 3D Makers Zone, Bouwlab R&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem bundelen dit jaar weer hun krachten voor het groots en inspirerend event: C the Future. Tijdens het C the Future evenement maak je kennis met de nieuwste technologieën en ontdek je circulaire maaktechnieken.

Maak kennis met de toekomst door de ontwikkelingen in de Bouw, Kunststoffen, Maakindustrie, Consumentenartikelen en Biomassa & Voedsel en leer alles over de skills en kennis die nodig is om toekomstproof te zijn. De samenwerking, thema’s en locatie passen bij het doel van het C-district. Hét Innovatienetwerk voor de circulaire en digitale economie, welke de komende jaren op de kaart gezet wordt.

Kom naar C the Future en voel, ervaar, herken en leer waar jij of jouw bedrijf of organisatie staat op het gebied van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid en waar kansen liggen voor de toekomst. Naast een uitgebreid programma van workshops, presentaties, talkshows en inspiratieworkshops in de 3D Makers Zone kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein. Ook inspirerende partijen, zoals Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zijn aanwezig, en de zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staan. Dit fantastische evenement vindt plaats op vrijdag 6 (speciaal gericht op bedrijven) en zaterdag 7 (toegankelijk voor iedereen) oktober 2023 van 10:00 tot 17:00 uur.