Circlefied

Met hun passie en kennis voor design en circulariteit produceren Circlefied gerecycled kunststof plaatmateriaal. Kunststof, een van de meest gebruikte grondstoffen in de miljarden industrie van de wereldwijde massaproductie is door de slechtverteerbaarheid verwoestend voor het milieu. Wij recyclen deze gigantische afvalstroom door het af te nemen van lokale partners en dit in-huis te verwerken tot plaatmateriaal. Niet als massaproduct maar als uniek seriematig materiaal met een verhaal en een missie. Bewustzijn vergroten, verspillen verkleinen; dat is onze missie. In samenwerking met het bedrijf verwerken wij onnodig bedrijfsafval, tot spraakmakende, inspirerende en vernieuwende producten. Wij willen ieder bedrijf bewustmaken en stimuleren om daadwerkelijk afvalstromen opnieuw te gebruiken. Door te zorgen voor een tweede bestemming dringen we de hoeveelheid afval terug en voorkomen we dat dit wordt verbrandt of in de zee terecht komt.

Specialiteiten

  • Verwerking van kunststof afval en overige reststromen tot halffabricaten (plaatmateriaal) en eindproducten.
  • Machinepark bestaat uit een warmtepers met een werkveld van 2100 x 1100 mm, een maalmolen voor de verwerking van kunststof afval tot granulaat en verder klein materieel zoals een cirkelzaag, boor en schuurmachines.

Circlefied over MAAK

Wij zijn naar het MAAK-terrein verhuisd, omdat wij al langere tijd nauw samenwerken met verschillende bedrijven op het terrein. Daarnaast willen wij graag nog meer de krachten bundelen om zo een nog grotere impact to kunnen maken op het gebied van circulair ondernemen.

Waar kun je Circlefied vinden

Circlefied
contact: Ezra Koldenhof
06 40 95 20 78
Oudeweg 91-95 (unit F-0.5)
2031 CC Haarlem