DeBesparingskit.nl

DeBesparingsKit.nl, duurzaam out of the Box
DeBesparingsKit.nl levert een totaalconcept van energiebesparende producten, tools en een leerzame handleiding. De ontvanger kan hierdoor direct aan de slag en energie besparen. Met onze handleidingen informeren wij de ontvangers op een leuke en laagdrempelige manier over onze producten, de potentiele besparing en besparingstips. Wij streven naar zoveel mogelijk kwalitatief hoogwaardige producten en werken zoveel mogelijk met Nederlandse leveranciers. Wij streven naar zoveel mogelijk bewustwording.
Naast de verkoop van onze boxen zijn wij in 2021 gestart met de verkoop van losse energiebesparende producten, maar ook producten op gebied van veiligheid en gezondheid in en rondom je woning. In 2022 zal onze focus zoveel mogelijk komen te liggen op smart living.

Het belang van samenwerken
De afgelopen periode zijn wij bij het ontwikkelen van de boxen en de keuze voor de producten samenwerkingen aangegaan met Nederlandse of regionale leveranciers. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk Nederlandse producten aan te bieden. De komende periode willen wij onderzoeken of wij zelf tot creatieve ideeën kunnen komen op gebied van besparing en/of bewustwording over energie besparen.
Verder staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons zeer hoog in het vaandel. Met deze reden zijn wij al op korte termijn een samenwerking aangegaan met Spaarne Werkt (voorheen Paswerk), sociale onderneming in de Regio Zuid-Kennemerland. Wij besteden meerdere werkzaamheden uit aan Spaarne Werkt, waardoor wij werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzaam bezorgen
Wij proberen onze boxen ook zoveel mogelijk duurzaam uit te leveren. In de regio Haarlem worden onze boxen duurzaam uitgeleverd door Hurby (zie foto). Naast Hurby zijn wij ook een samenwerking aangegaan met de Fietskoerier Haarlem (ook gevestigd op het MAAK terrein).

Specialiteiten
-Het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad
-Productkennis
-Out-of-the-box denken
-Samenwerken en verbinden: Maatschappelijk verantwoord ondernemen
-Energie besparen
-Kleine energetische maatregelen
-Maatwerk oplossingen

Waarom bij MAAK
Perfecte locatie. Met veel interessante bedrijven en de mogelijkheid om creatief te blijven denken in een tijd, waarin Nederland in een rap tempo aan het verduurzamen is.

DeBesparingskit.nl werkt samen met

Waar kun je DeBesparingskit.nl vinden

Debesparingskit.nl
contact: Niels Bönker en Steven Bönker

Oudeweg 91-95 (unit K-0.2)
2031 CC Haarlem