Werkdag BV

Werkdag B.V. is hét bedrijf voor arbeidsparticipatie en arbeidsmatige dagbesteding in de regio’s Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer. Zij werken vanuit de Wmo, Wlz, Pgb, Afdeling Werk & Inkomen Gemeente Haarlem en Zandvoort én in opdracht van diverse regionale zorgorganisaties.

Hun visie is dat elk mens uniek is en kan leren en werken. Daarom creëren zij unieke kansen zodat medewerkers zich op zowel persoonlijk als op werk gebied kunnen ontwikkelen. Daar zetten zij zich dagelijks met veel passie voor in.

Bijdrage aan MAAK
Werkdag draagt bij aan de begeleiding van kandidaten met (multi)- problematiek om aan de slag te gaan binnen de 3D Branche en laagdrempelig in aanraking te komen met nieuwe technieken. Zij begeleidingen bij het vinden en behouden van betaald werk d.m.v. Jobcoaching.

Hergebruik
3D design, hergebruikte materialen en het produceren van onderdelen van producten vanuit het kringloopbedrijf Snuffelmug Haarlem.

Specialiteiten
3D-Printing en digitaal ontwerp. Lasersnijden, Schredder plastics.

Werkdag over MAAK
Bij de uitvoering van ons werk zien wij dat kandidaten / medewerkers scholing krijgen en zich ontwikkelen in de 3D branche. Met deze ruimte op het MAAK terrein willen we de mogelijkheid beiden aan kandidaten zelfstandig een kleine onderneming te starten in Maak branche.

Daarnaast biedt deze ruimte om kandidaten te laten kennismaken in deze wereld door in de ruimte ook intakes te doen en gesprekken te voeren.

Werkdag BV werkt samen met

Waar kun je Werkdag BV vinden

Werkdag BV
contact: Hubert-Jan de With
T 023 54 34 312
M 06 14 36 38 14

Oudeweg 91-95 (Unit C-0.2 en B-1.2)
2031 CC Haarlem