Kate-Max.Handmade

Ik ben Kateryna en ik creëer en produceer tassen en kleding van leer. Mijn producten worden zowel ontworpen als geproduceerd hier bij MAAK. Het leer dat ik (her)gebruik is altijd een mix van oude meubels, oude restpartijen en regulier leer. Mijn producten kenmerken zich door kwaliteit en een lange levensduur waarbij het leer door dagelijks gebruik persoonlijkheid krijgt. Mijn tassen die ik verkoop, kunnen worden hergebruikt. Een koper die de tas vele jaren heeft gebruikt, kan deze aan mij teruggeven en ik zal hem een geldelijke beloning terugbetalen van 15 procent van de waarde van de goederen. Ik kan het leer een tweede keer gebruiken om souvenirs, portefeuilles te maken.

Mijn kennis van het productieproces van leren materialen en het werken hergebruik van
materialen is iets waar ik van overtuigd ben dat vele partners bij maak iets aan zullen hebben. Ik zie hier kans om mijn kennis en ervaringen te delen en door de nabijheid van andere creatievelingen ook zelf nieuwe kennis op te doen. Mijn producten label heet: Wilderoe.

Specialiteiten
Wilderoe beschikt over naaimachines, hydraulische drukpers, hittepersen en een fotostudio.

Kate-Max.Handmade over MAAK
MAAK is voor mij de voor de hand liggende keuze geweest omdat het een plek is waar startende ondernemers ervaring uitwisselen, elkaar inspireren en motiveren om materialen en productie hernieuwbaar in te richten. Het is een plek waar er ruimte is om te groeien en er echt meegedacht wordt met mij als ondernemer. Met de vele verschillende ondernemingen die MAAK kent zie ik veel kansen om met anderen samen te werken. Zo zie ik kansen om door middel van embossing convex 3D vormen van leer te creeëren in verschillende producten.

Waar kun je Kate-Max.Handmade vinden

Kate-Max.Handmade / Wilderoe
contact: Kateryna Vasylets

06 34 60 62 33
Oudeweg 91-95 (unit A-1.1 en A-1.2)
2031 CC Haarlem

Door Kate-Max.Handmade gemaakt

Gepersonaliseerde schoudertas Dames Satchel Bag I Kate Max