3D Orbit

De focus van 3D Orbit is voornamelijk op de reuse, repair en remanufacturing van bestaande producten. De voornaamste techniek die daarbij zal worden gehanteerd is FFF, waarbij er zoveel mogelijk gebruik zal worden gemaakt van gerecycled materiaal.

 

3D Print Services
Wij zijn gevestigd op het MAAK terrein in Haarlem en leveren op een kosten efficiënte manier 3D-printservices. Van kleinschalige DLP prints tot grootschalige FDM prints van maximaal 1 kubieke meter. Wij helpen u met de juiste combinatie van materialen en printers om uw product in de meest optimale omstandigheden te realiseren.

Prototyping
Wij helpen u vanuit uw idee naar een afdrukbaar bestand. We houden niet alleen uw idee in het achterhoofd, maar bekijken ook hoe we het ontwerp voor 3D-printen kunnen optimaliseren, zodat we materiaal kunnen besparen zonder kwaliteit in te boeten. Dit geeft u altijd de meest optimale prijs en zorgt voor een meer ecologisch productieproces.Wij bieden snel en nauwkeurig 3D-printen aan een grote verscheidenheid aan klanten in vooruitstrevende industrieën zoals architectuur, consumentenproducten, automotive en technologie. 3D Orbit is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige schaalmodellen, hardware-behuizingen, onderdelen en componenten, prijzen, kunst en sculpturen, evenals mode accessoires. 3D-printen is een fantastische manier om volledig op maat gemaakte ontwerpen te maken die niet gemakkelijk kunnen worden gemaakt met traditionele productiemethoden.

Specialiteiten
De focus van 3D Orbit zal zijn op het aanbieden van 3D-printing on demand. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het maken van schaalmodellen voor architecten/project ontwikkelaars, reverse engineering van auto onderdelen die niet langer verkrijgbaar zijn of ziekenhuizen die 3D-geprinte modellen nodig hebben om behandelmethoden vast te stellen en gecompliceerde operaties voor te bereiden.

3D Orbit over MAAK
3D Orbit gaat i.s.m. ondernemers bij MAAK Haarlem o.a. 3D-printing promoten en daar waar mogelijk samenwerken om duurzaam geprinte producten of onderdelen op de markt te brengen.

3D Orbit werkt samen met

Waar kun je 3D Orbit vinden

3D Orbit
contact: Vincent Koning
Oudeweg 91-95 (C-0.1)
2031 CC Haarlem

Door 3D Orbit gemaakt

Onderdelen kopieren | 3D Orbit