Vind je ideale klant | MAAK arena

Datum: 25 maart 2020 (uitgesteld) | 16:00 tot 17:30 | MAAK arena | gratis toegang

vind-je-ideale-klant-maak-haarlem-agenda

Locatie: MAAK arena

Oudeweg 91-95
Haarlem

Open deur. Dat wil natuurlijk iedereen. Zo’n klant die flinke orders plaatst, die snapt wat jij doet, die er begrip voor heeft dat creatieve en innovatieve processen soms wat extra tijd vergen. Ja, zo’n klant dus, maar vind die maar eens! Bellen, mailen, offertes maken, een hoop gedoe? Soms heb je geluk en maak je een product dat aanslaat, dat zichzelf verkoopt. Maar echte invloed hebben op wie er nu bij jouw gaat kopen of bestellen, da’s toch best lastig.

Toch kun je met een aantal nuttige tips succesvol worden in het vinden van jouw ideale klant. Jeroen Wilmink van HSA Program helpt ondernemers al vele jaren met het vinden van het type klant die bij hen past. Jeroen heeft voorgesteld tijdens een workshop, die trouwens gratis toegankelijk is, ondernemers in creatieve en innovatieve maakindustrie mee te helpen met een succesvolle aanpak in het vinden van de ideale klant. Deze workshop vindt plaats in de MAAK arena, op het MAAK terrein.

Tijdens de workshop komt onder andere aan de orde:

– Welke klant past bij mij?
– Welke eigenschappen heeft mijn ideale klant?
– Hoe vind ik mijn ideale klant?
– Wie is mijn ideale contactpersoon?

Jeroen houdt niet van saaie, theoretische sessies. Het is vooral bedoeld dat jij er voor jouw bedrijf iets aan hebt. Lekker interactief met ruimte voor vragen/input. Aan het einde van de workshop hebben deelnemers inzicht in hun ideale klantprofiel.

De workshop wordt gehouden op woensdag 25 maart tussen 16:00 uur en 17:30 uur in de MAAK arena, de toegang is gratis. Graag wel van te voren aanmelden via jelle@maakhaarlem.nl.

Houd de MAAK social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: