Polderborrel bij SMAAK en MAAK

Datum: 05 juli 2018 | 16:30 tot 19:00 | MAAK Haarlem

Polderborrel-SMAAK-MAAK-Haarlem

Locatie : MAAK Haarlem

Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Het is weer tijd voor de Polderborrel! Kom 5 juli naar de volgende editie van de Polderborrel: hét netwerkevenement om kennis te maken met de andere bedrijven uit de Waarderpolder.

SMAAK & MAAK
Deze Polderborrel-editie wordt gehouden bij SMAAK, gevestigd op ons terrein. SMAAK is een horeca-praktijkschool voor mensen met een verstandelijke beperking. 17 april was de officiële opening van SMAAK, een initiatief van Stichting Lotus College. De initiatiefnemer is Jolijn van Beukering.

MAAK bestaat sinds medio 2014 als centrum voor de innovatieve MAAK industrie. Op dit moment zijn er zo’n 35 ondernemingen gevestigd op ons terrein. MAAK onderscheidt een tweetal concepten: smart industry en circulair. Naast de aanwezigheid van innovatieve maakondernemers is MAAK ook een locatie voor experimenteel onderzoek.

Wat kun je verwachten?
Rondleidingen bij de MAAKers op het terrein, korte interviews om meer te leren over SMAAK, MAAK en de 3DMakerszone, gezellige muziek van dj Mr. Bowi, een goed verzorgde barbecue én een gezellige netwerksfeer.

Rondleiding
Tijdens de Polderborrel kun je een kijkje achter de schermen nemen bij de verschillende MAAKers. De rondleiding vindt plaats bij o.a.:

Programma
16:30 – Inloop & rondleiding door een student van het Lotus College
17:30 – Opening Polderborrel
19:00 – Eindtijd borrel


Aanmelden

Om een indicatie te hebben voor de inkoop voor de barbecue is het fijn als je even laat weten dat je komt. Aanmelden kan via deze link.
Mocht je je niet hebben ingeschreven, maar uiteindelijk toch willen komen, dan ben je ook gewoon van harte welkom! We hopen je donderdag 5 juli te zien!

Deze Polderborrel wordt mede mogelijk gemaakt door:

Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen bij MAAK: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: