MAAK Design tijdens Kunstlijn 2018 

Datum: 02-03-04 november 2018 | 11:00 tot 17:00 | MAAK Haarlem

MAAK-Haarlem-Kunstlijnweekend-Waarderpolder2

Locatie : MAAK Haarlem

Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Op 2, 3 & 4 november staan Haarlem en omstreken weer helemaal in het teken van hedendaagse kunst. Tijdens de 33e Kunstlijn Haarlem openen ruim 250 Haarlemse kunstenaars de deuren van hun atelier voor publiek. Daarnaast zijn er vele solo- en groepstentoonstellingen te bezoeken in broedplaatsen, galeries, monumenten, winkels en musea.

MAAK doet mee
Dit jaar doet MAAK Haarlem ook mee. MAAK kennis met de MAAKers van MAAK. Zeker 10 bedrijven openen hun deuren en demonstreren hun innovatieve, duurzame en circulaire producten en 3D maaktechnieken. Tafelvoetbal, elektrische skateboards, robots, 3D printers, lasersnijders en vlammenwerpers, maar natuurlijk ook gewoon mooie eerlijke producten van wol, leer, staal en echt hout.

Een van de leukste plekken om tijdens het Kunstlijnweekend van kunst te genieten is de Waarderpolder Haarlem Business Park. Op 10 locaties vind je tentoonstellingen en open ateliers met schilderijen, beeldhouwwerk, grafiek, keramiek, papierkunst, installaties, fotografie en de duurzame MAAKers.

WAARDERPOLDER-KUNSTLIJN-2018-MAAK-Haarlem

Kunstlijnweekend-Haarlem

Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: