Dansbeleving LIEVE bij MAAK

Datum: 23 juni 2019 | MAAK Haarlem

LIEVE-MAAK-Haarlem-MAS-CO

Locatie : MAAK Haarlem

Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

LIEVE een dansbeleving van MAS&CO.

Op zondag 23 juni 2019 zal MAAK Haarlem overspoeld worden met 60 dansers en muzikanten op ons achterterrein. MAS&CO. heeft dit jaar MAAK Haarlem uitgekozen om hun bijzondere dansbeleving te gaan houden omdat zij onze bijzondere rauwe speelplek vinden. Deze creativiteit kunnen zij verwerken in hun dansbeleving en dit zal tot uiting komen in hun voorstelling: LIEVE.

Iedereen is van harte welkom en hier kunnen de tickets besteld worden.  Kies je voor een heerlijke lunch en/of de borrel dan wordt deze verzorgd door onze restaurant: SMAAK.

Over MAS&CO.

MAS&CO. verbindt, inspireert en daagt uit. In de dansstudio volg je energieke danslessen en daarbuiten word je verrast door prachtige voorstellingen op bijzondere locaties. Je krijgt de ruimte om te creëren en te ontwikkelen op zowel dans als persoonlijk vlak. MAS&CO. staat o.l.v Mascha Tielemans: danser, docent, maker en coach.

Dankzij haar vermogen om te verbinden en oog voor detail, bloeien samenwerkingen met individuen en organisaties uit tot inspirerende en vruchtbare momenten. Mascha gelooft dat ieder mens recht heeft op een bestaan gevuld met positiviteit, creativiteit, veiligheid, ontmoetingen en ontdekkingen.

Haar visie is om met optimisme, geduld, respect en vanuit het potentieel van ieder mens in verbinding te komen met elkaar. Mascha gaat voor echt contact. De ander zien zodat de ander zich ook gezien voelt.

LIEVE-MAAK-Haarlem-MAS-CO

Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: