Initiatievencafé 9 maart 

Datum: 9 maart 2020 | 16:30 tot 19:00 | Café op het Slachthuisterrein

Locatie : Café op het Slachthuisterrein

Oorkondelaan 3
Haarlem

Initiatievencafé maandag 9 maart

Op maandag 9 maart organiseert gemeente Haarlem een Initiatievencafé aan de Oorkondelaan 3, in het café op het Slachthuisterrein. Iedereen is tussen 17.00 tot 19.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) welkom om te komen pitchen, luisteren en netwerken.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers hun idee en hulpvraag, die Haarlem hiermee een fijnere plaats willen maken om te wonen, werken of verblijven. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente hen op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Bekijk het filmpje van het Initiatievencafé in november 2019 voor een sfeerimpressie.

Aanmelden
Een initiatief pitchen, ervaring op komen doen of komen netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan t/m 23 februari. Omdat er meer pitchaanmeldingen binnenkomen dan dat er plaats is in het programma, wordt een selectie gemaakt. Aanmelders ontvangen hier van tevoren persoonlijk bericht over.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Deze training staat gepland op 26 februari tussen 15.00 en 18.00 uur.

Datum: Maandag 9 maart 2020
Tijden: Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur borrel en netwerken
Locatie: Café op het Slachthuisterrein, Oorkondelaan 3, Haarlem (gratis parkeren op het terrein)
Aanmelden: initiatief@haarlem.nl

Op de hoogte blijven 
Alle informatie over de bijeenkomsten (terugblikken, nieuwe data en aanmelden) vindt u in de nieuwsbrief Initiatieven uit de stad en in de algemene nieuwsberichten van de gemeente. U kunt zich aanmelden voor de Initiatievennieuwsbrief èn voor het stadsnieuws voor automatische updates in uw mailbox.

Houd de MAAK social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: