Initiatievencafé 18 november

Datum: 18 november 2019 | 16:30 tot 19:00 | DeDAKKAS

Locatie : DeDAKKAS

De Witstraat 1A
Haarlem

Initiatievencafé maandag 18 november

Ben jij een ondernemer of  inwoner van Haarlem en heb je een duurzaam idee voor je bedrijf, je buurt of de stad Haarlem? Pitch jouw idee dan tijdens het initiatievencafé op 18 november en win € 5.000 om je duurzame idee te realiseren.

Wat is het?

Haarlem bruist van de innovatiekracht en energie op het vlak van duurzaamheid. Alle projecten en initiatieven op het gebied van energietransitie, circulariteit en klimaatbestendigheid zijn welkom om mee te doen aan het Haarlems Klimaatakkoord: klein en groot, van eerste ideeën tot langer lopende trajecten en iedereen kan meedoen. Afspraken die volgen uit samenwerkingsverbanden tussen duurzame initiatieven, bedrijven, organisaties en andere partners leggen we vast in het Haarlems Klimaatakkoord. Er zijn al een heleboel Haarlemmers die de kans van de energietransitie en circulaire economie zien en ermee aan de slag zijn. Doe je ook mee?

Hoe werkt het?

Aan de hand van het deelnameformulier laat je weten wie je bent en wat je idee is. Stuur dit voor 31 oktober in naar initiatief@haarlem.nl. Uit de inzendingen worden de zes beste ideeën gekozen. Zit jouw idee hierbij? Dan krijg je op maandagavond 4 november van 17.00 tot 19.30 uur de (gratis) workshop ‘Pitchen met Passie’ van Paul Bierman en ben je klaar om op 18 november je idee voor publiek te pitchen.

Een paar voorwaarden:

Je voert het idee zelf uit, het kan binnen een jaar gerealiseerd worden of een eerste resultaat van het idee is behaald.

Waar let de jury op?

Waarde: Welke duurzame waarde voegt jouw idee toe aan je bedrijf, buurt en/of de stad?

Uitvoering: Hoe kansrijk is het idee? Is er een realistische planning en hoe wordt het gefinancierd?

Betrokkenheid: Wie, naast jijzelf, is betrokken bij het idee? Is er draagvlak en wat is de rolverdeling van de betrokken partijen?

Uiteraard past je idee binnen de wet- en regelgeving.

Wat waar, wanneer en hoe laat

Wat: Haarlems Klimaatakkoord Initiatievencafé

Wanneer: Maandag 18 november 2019

Hoe laat: Inloop vanaf 16.30 uur. Van 17.00 tot 18.00 uur pitches en van 18.00 tot 19.00 uur prijsuitreiking, borrel en netwerken.

Waar: DeDAKKAS, De Witstraat 1A, Haarlem

Heb jij een goed idee om Haarlem te verduurzamen? Kom dan op maandag 18 november pitchen in DeDAKKAS tijdens het Initiatievencafé met het thema Haarlems Klimaatakkoord. Meld je voor 31 oktober aan. Het beste idee wordt beloond met € 5.000,-.

Je bent ook welkom om te komen luisteren, inspiratie op te doen, te netwerken en/of initiatiefnemers te helpen met hun vraag.

Meer informatie: www.haarlem.nl/haarlemsklimaatakkoord

Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: