Community of Practice – Cirkelstad Haarlem Kennemerland

Datum: 4 febuari 2020 | 9:00 tot 11:00 | MAAK arena

cirkelstad-maak-haarlem

Locatie: MAAK Haarlem arena

Oudeweg 91-95
20131 CC Haarlem

Community of Practice – Cirkelstad Haarlem Kennemerland 4 februari 2020

MAAK Haarlem is partner van Cirkelstad, hét platform voor koplopers in de circulaire en inclusieve bouwsector. Voor traditionele Cirkelstad thema’s als circulair en inclusief beleid, inkoop en ontwerp en circulaire en inclusieve realisatie van bouw en sloop. En thema’s zoals bijvoorbeeld interieur, groen, water en energie.

Vier keer per jaar organiseren zij een kennissessie. Hier kunnen de partners van Cirkelstad een vraagstuk inbrengen waar zij mee lopen of waar zij meer kennis en informatie over wil hebben.

De Community of Practice (CoP) op dinsdag 4 februari staat in het teken van MAAK. MAAK wil een circulaire programmering opzetten. MAAK Haarlem is onderdeel van het experimentele gebied C-District en bedrijventerrein de Waarderpolder, wat als een van de eerste, een volledig circulair bedrijventerrein wil zijn. MAAK werkt aan het vergroten van het aantal werkplaatsen en wil meer invulling geven aan hun circulaire ambities. Zo willen we samen met huurders en andere partners invulling gaan geven aan een circulaire programmering op ons terrein. Daarvoor stellen wij de MAAK arena (een multifunctioneel presentatieruimte) gratis beschikbaar.

De Vraag van MAAK:
In deze CoP gaan we invulling proberen te geven aan het programma van MAAK. Denk mee over de mogelijkheden van samenwerking en over de invulling van het programma. Wat kan MAAK voor jou betekenen en welke rol kan jouw bedrijf pakken in de programmering? Welke kansen zie je voor deze partner in een gebied waar volop gewerkt wordt om circulaire ambities te realiseren. Wie worden de toekomstige huurders van de nieuwe werkplaatsen?

Interessant en hierbij aanwezig willen zijn? Meld je aan via deze link: https://forms.gle/5gttQBk3tWRpZ65e7

Houd onze social media kanalen in de gaten voor alle updates en ontwikkelingen: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Deel dit evenement: