CBM netwerkdag | MAAK

Datum: 22 juni 2017 | 10:00 – 18:00

Locatie : MAAK Haarlem

Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Dit moet je meegeMAAKt hebben: de CBM-netwerkdag 2017

MAAK Haarlem
Oudeweg 91-95 – Haarlem
Evenementen

Kaartgegevens
Gebruiksvoorwaarden
Een kaartfout rapporteren

Datum/Tijd
Datum(s) – 22/06/2017
14:30-18:30

Locatie
MAAK Haarlem

Netwerken in een bijzondere omgeving. Dat gaat echt lukken tijdens deze editie van de CBM-netwerkdag. Boeiende sprekers, een omgeving die bruist van 3D-activiteiten en je gaat ook nog zelf aan de slag. De locatie wordt het “centrum voor innovatieve maaktechnieken” genoemd, lees meer onderaan het programma.

Het programma:
14.30 Ontvangst
15.00 De groep in 3D-len:

1D: Het verhaal van een duur potdeksel dat niet meer was te verkrijgen, maar wel vervangen moest worden. Hoe je van dit probleem naar smart 3D-geprinte potdeksels komt, vertelt Suze van der Meulen, innovatiemanager van PWN.
2D: Ontdek MAAK Haarlem – centrum voor innovatieve maaktechnieken waar ondernemers producten maken met onder andere hergebruik van materiaal en grondstoffen.
3D: Rondleiding en uitleg door een docent in de 3D Makers Zone over concrete toepassingen van 3D-printing.

17.00 Maarten Verkoren is 3D-printing ondernemer. Hij schetst een beeld van de invloed die 3D-printing heeft op onszelf, onze organisatie en de maatschappij. Deze ontwikkeling gaat in veel sectoren de economische waardeketen veranderen.
17.30 Borrel en eten, nadat je van een voorbewerkte houten plaat je eigen kruk geMAAKt hebt
18.30 Einde

MAAK Haarlem, met daarin de 3D Makers Zone, biedt een mix van ambachtelijke maakbedrijven, specialisten met de allernieuwste digitale maaktechnieken en bedrijven die actief zijn in het hergebruik van materiaal en circulaire economie. Doel van de 3D Makers Zone is om bedrijven, instellingen en overheden de eerste stappen te laten zetten met 3D-printontwikkeling. Dit is een bijeenkomst die je meegeMAAKt moet hebben!

Deze bijeenkomst is bestemd voor CBM-leden.

Deel dit evenement: