Week van de Circulaire Economie

10
Februari

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari 2023 vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook deze editie zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats. Om de Week van de Circulaire Economie nóg bruisender en beter te maken vinden events dit jaar enkel plaats bij circulaire hubs. Bij deze broedplaatsen is alle kennis en kunde in huis om circulair ondernemerschap van de grond te tillen en bruist het van innovatie en pioniersdrift. MAAK Haarlem is zo’n hub. Ontdek het programma bij ons op het terrein. In de loop van de komende weken volgen er nog meer activiteiten dus houd deze site in de gaten.

Vrijdag 10 februari: Workshop maak van je eigen plastic afval gerecycled speelgoed (ouders en kinderen vanaf 6 jr).

Bij de Plasticworkshop kan je alles leren over plastic recycling. In deze workshop kunnen ouders met kinderen langskomen met hun eigen van tevoren gewassen plastic doppen (ongeveer 20 stuks). Wij gaan samen het plastic sorteren, vermalen en op kleur selecteren. Vervolgens laten we zien hoe van de snippers speelgoed gemaakt wordt. Het gemaakte speelgoed mag je zelf weer meenemen.

Meer info: www.plasticworkshop.nl

Locatie: Unit E-0.2 (Teun Zoetmeijer), MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem
Tijd: 14:00-17:00 uur
Organisatie: Plasticworkshop
Toegang: €12,50 per kind
Duur: ongeveer 25 minuten (als het druk is, duurt het iets langer voor je aan de beurt bent)
Extra: Zelf meenemen 20 schonen plastic doppen. Als je niet aan dit aantal komt, geen zorgen Teun heeft nog wel wat liggen in de   werkplaats.

Aanmelden kan via de onderstaande link.

Aanmelden
logo plasticworkshop