Week van de Circulaire Economie

07
Februari

Van maandag 6 t/m zaterdag 11 februari 2023 vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook deze editie zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats.

Om de Week van de Circulaire Economie nóg bruisender en beter te maken vinden events dit jaar enkel plaats bij circulaire hubs. Bij deze broedplaatsen is alle kennis en kunde in huis om circulair ondernemerschap van de grond te tillen en bruist het van innovatie en pioniersdrift. MAAK Haarlem is zo’n hub en is onderdeel van het C-district. Innovatiehub C-district in Haarlem is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden, kennis- en onderwijsinstellingen dat zich richt op het versnellen van de transitie naar een circulaire economie en duurzaamheid.

Van 6 t/m 11 feb zijn er dagelijks activiteiten. Kijk met regelmaat op de site voor nieuwe updates of meldt je aan op onze socials.

Dinsdag 7 februari: Lunch met Smaak en inspiratie Circulair Gebied: C-district

Innovatiehub C-district in Haarlem is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, overheden, kennis- en onderwijsinstellingen dat zich richt op het versnellen van de transitie naar een circulaire economie en duurzaamheid. Die versnelling komt tot stand door kennis te delen en partijen te laten samenwerken. Gezamenlijk wordt gezocht naar innovatieve oplossingen en worden technologische projecten (door)ontwikkeld. Het C-district als plek is daarmee een toegankelijke proeftuin voor het regionale bedrijfsleven.

Maak kennis met het C-district, de ambitie en de plannen voor de korte termijn. Na afloop van de presentatie is er gelegenheid om het gebied te ontdekken.

De lunch wordt verzorgd door SMAAK van Stichting Lotus College. Vanaf 2018 heeft SMAAK haar eigen lunchcafé op het MAAK Haarlem terrein. De ingrediënten waar SMAAK mee werkt zijn natuurlijk en zoveel mogelijk van biologische oorsprong en van lokale leveranciers. SMAAK biedt jongeren met een verstandelijke beperking de mogelijkheid een opleiding te volgen tot bedienings- of keukenassistent.

De lunchkosten zijn 9,95 pp en hiervoor ontvangt u na aanmelden een betaallink per mail. De lunch bestaat uit 2 broodjes met vegetarisch beleg en een drankje. Annulering van de lunchkosten is daarna niet meer mogelijk.

Locatie: MAAK Arena, MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem
Tijd: 12:30-13:30 uur
Organisatie: MAAK Haarlem
Toegang lunch en presentatie: 9,95 pp

Aanmelden kan via de onderstaande link.

Aanmelden
c-district-new