Week van de Circulaire Economie

06
Februari

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari 2023 vindt alweer de achtste editie van de Week van de Circulaire Economie plaats. Ook deze editie zien bezoekers hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en vinden er door het hele land events plaats. Om de Week van de Circulaire Economie nóg bruisender en beter te maken vinden events dit jaar enkel plaats bij circulaire hubs. Bij deze broedplaatsen is alle kennis en kunde in huis om circulair ondernemerschap van de grond te tillen en bruist het van innovatie en pioniersdrift. MAAK Haarlem is zo’n hub. Ontdek het programma bij ons op het terrein. In de loop van de komende weken volgen er nog meer activiteiten dus houd deze site in de gaten.

Maandag 6 februari: Lunch met Smaak en inspiratie Circulair: Wetenschap, circulariteit, gezondheid en efficientie in één doordacht systeem?

Is er een éénduidig systeem dat oplossingen biedt voor de vele crisissen waar we de afgelopen decennia tegenaan lopen? Wij mensen hebben de behoefte aan een éénduidig en afgekaderd concept voor oplossingen. De systemen die we implementeren zijn over het algemeen niet volhoudbaar, tenzij we veel beter kijken naar de natuur en de balans der dingen. Hoe kunnen we dit ‘omdenken’ implementeren in onze bedrijfsvoering, onze denkwijze en onze leef- en werkomgeving en hoe doe je daar je voordeel mee? Aan de hand van concrete voorbeelden, wetenschappelijk onderzoek en ‘do’s en don’ts’ brengen we je terug naar de toekomst.

De lunch wordt verzorgd door SMAAK van Stichting Lotus College. Vanaf 2018 heeft SMAAK haar eigen lunchcafé op het MAAK Haarlem terrein. De ingrediënten waar SMAAK mee werkt zijn natuurlijk en zoveel mogelijk van biologische oorsprong en van lokale leveranciers. SMAAK biedt jongeren met een verstandelijke beperking de mogelijkheid een opleiding te volgen tot bedienings- of keukenassistent.

De lunchkosten zijn 9,95 pp en hiervoor ontvangt u na aanmelden een betaallink per mail. De lunch bestaat uit 2 broodjes met vegetarisch beleg en een drankje. Annulering van de lunchkosten is daarna niet meer mogelijk.

Locatie: MAAK Arena, MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem
Tijd: 12:00-13:00 uur
Organisatie: MAAK Haarlem
Toegang lunch en presentatie: 9,95 pp

Aanmelden kan via de onderstaande link.

Aanmelden