TommyTomato

21
Mei

TommyTomato Kidsraces zijn laagdrempelige fietswedstrijdjes voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud. Kinderen mogen meedoen op hun eigen (loop)fiets en deelname is gratis. In 2023 worden er vijf kidsraces georganiseerd in Haarlem.

We zetten in verschillende wijken in Haarlem een parcours uit van 250-500 meter, zodat kinderen veilig rondjes kunnen fietsen.

Organisatoren Neal en Jan-Willem hebben voor MAAK gekozen vanwege de locatie en de raakvlakken met het thema techniek en circulariteit. Ondernemers op MAAK spelen in op de toekomstige ontwikkelingen van slimme mobiliteit, een duurzame Waarderpolder en stad en op het optimaal inzetten van techniek en innovatie voor producten in ons dagelijks leven. Fietsen en andere voertuigen maken onderdeel uit van onze samenleving nu en in de toekomst. Op weg naar een autoluwe stad wil MAAK Haarlem (leren) fietsen en lol hebben graag faciliteren.

Alle deelnemers ontvangen van Jumbo-Visma een t-shirt en medaille, daarnaast verzorgt TommyTomato gratis gezonde maaltijden voor alle deelnemers. Doe je mee?

Ga voor meer informatie naar: www.ploegmaats.cc/kidsraces

Locatie: MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem
Datum: zondag 21 mei
Tijd: 12:00-16:00 uur
Organisatie: TommyTomato (organisatoren Neal en Jan-Willem)
Toegang: gratis wel graag inschrijven, via onderstaande link.

Bekijk hier alle foto's