Taste the Future x C the Future

14
Oktober

Op het Taste the Future Event maak je kennis met de technologie van morgen. Dit gebeurt in de vorm van talkshows en in workshops bij 3D Makers Zone en verschillende technologische bedrijven op het MAAK-terrein in Haarlem. Dit jaar met het thema C THE FUTURE met de ‘c’ van circulair. Met een ruim aanbod van inspiratieworkshops waar je de technologie letterlijk kunt proeven, proberen en aanraken! Kortom daar moet je bijzijn!

KENNIS & INSPIRATIE VOOR BEDRIJFSLEVEN EN ONDERWIJS
Op het Taste The Future event ga je écht aan de slag met de technologie die de motor is achter de digitale transitie. Samen met onze business en educational partners bieden we een afwisselend on- en offline programma, waar je kennis en inspiratie kunt opdoen maar vooral ook zelf praktisch aan de slag kunt met technologieën als 3D-productie, virtual reality, RPA (robotica process automation), robotica, kunstmatige intelligentie en meer!

KIES JE DAG(DEEL)
De donderdagochtend start 09:00 is voor de Sterk Techniek Onderwijs genodigden/deelnemers.
De donderdagmiddag start 12:30 is voor docenten en decanen (VO/MBO/HBO).

Vrijdag staan onze deuren open voor bedrijven. Kom erachter wat de nieuwe technologische ontwikkelingen kunnen betekenen voor jouw bedrijf en werk.

Schrijf je in!

Plattegrond en programma vrijdag
TTF Banner
Programma_TTF_2022-vrijdag
TTF Donderdag Talks
TTF Vrijdag