MAAK Open Netwerkborrel

11
Mei
MAAK Haarlem is volop in ontwikkeling en we willen ons netwerk van en rond MAAKers graag uitbreiden en versterken. Wij nodigen je van harte uit voor een (vernieuwde) kennisMAAKingsmiddag op donderdag 11 mei.
MAAK Haarlem & partners

Wij willen heel graag meer maken van het netwerk rondom MAAK en van MAAKers op het terrein. We zien de toegevoegde waarde van samenwerken, kennisdelen en verbinden. Hoe zie jij dat?

De komende jaren worden de thema’s duurzaam, digitaal en circulair steeds belangrijker voor ons en voor bedrijven om ons heen. En ook crossovers tussen verschillende onderdelen van deze transities zijn kansrijk. Hoe kunnen we elkaar versterken en wellicht ketens vormen zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen? Hoe kunnen we nog slimmer gebruik maken van (gedeelde) machines? Hoe kunnen we jou op evenementen betrekken en wat is voor jou dan van belang? Wat wil jij van MAAK en hoe kunnen wij samenwerken met jou? Wij onderzoeken dat graag samen!

Kom je kennismaken op 11 mei?

Programma:

  • 14:30 Welkom en kennismaken in de MAAK Arena Oudeweg 91-95
  • 15:00 Presentatie over MAAK, ontwikkelingen van het C-District.
  • 15:30 Rondleiding terrein en kennis maken met een aantal makers
  • 16:00 Creatieve sessie: hoe MAAK jij het?
  • 16:45  Afsluiting en door naar de >MAAK Open Borrel. Deze open netwerkborrel is voor ondernemers uit de regio. Een leuke manier om je netwerk te vergroten en nog even na te praten. 

Locatie: MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem
Tijd: 14:30 tot 18:30 uur
Organisatie: MAAK Haarlem
Toegang: gratis wel aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden