MAAK maakt je maandag

08
Mei

Je maandag lekker starten met een heerlijke lunch en inspiratie? Dat kan op elke 2e maandag van de maand bij MAAK Haarlem. Elke maand een inspirerend verhaal van een MAAKer of ontwerper en een heerlijke lunch verzorgd door SMAAK.

MAAK maakt je maandag: Arjan Habraken van SIDstudio

De bouw heeft een veel te grote impact op het milieu. De hoeveelheid materialen die gebruikt worden en de daaraan gerelateerde CO2 uitstoot, de hoeveelheid afval en energiegebruik is verre van acceptabel. Is dat het enige wat om een oplossing vraagt?

Helaas niet, want als er dan iets gebouwd wordt is het vaak onbetaalbaar voor de groep mensen die om een woning staan te springen.  De bouw heeft een reset nodig. Van het begin tot einde van de bouwketen.

SIDstudio werkt in opdracht van MDLX aan oplossingen. Modulair bouwen met biobased materialen, prefab en herbruikbaar zijn de kernwoorden. SIDstudio laat je in deze lunchsessie zien dat het anders kan en hoe zij dat doen.

Locatie: MAAK Haarlem, Oudeweg 91-95 Haarlem (arena)
Tijd: 12:00 tot 13:00 uur
Organisatie: MAAK Haarlem
Toegang: De lunchkosten zijn 12,50 pp. De lunch bestaat uit 2 broodjes met vegetarisch beleg, een drankje en iets zoets.

Aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden