U+ @MAAK

Concepts, Brands & Design| U+ is een conceptbureau dat niet alleen ontwerpt, maar ook producten levert. Dit doen we met onze eigen merken maar ook onder private label. Wij bestaan als bedrijf uit drie takken: concepts, brands en design, die sterk met elkaar verweven zijn. Van schets tot 3D ontwerp en van concept tot levering. Door deze combinatie kunnen we een totaalconcept bieden en samenhang creëren in elke collectie.

Onze kracht| Kwaliteit, design en duurzaamheid vormen de rode draad in ons bedrijf. Wij kennen de klant, zitten dicht op de markt en spelen met onze ontwerpen in op de beleving van de consument. Wij geloven dat een goed ontwerp de basis is van een succesvol product. Wij ontwerpen en ontwikkelen producten die nét iets beter, meer onderscheidend en functioneler zijn.

Over het proces

Naast de juiste kennis vergt het een dagelijkse dosis doorzettingsvermogen, visie, energie en betrokkenheid om nieuwe concepten te introduceren. Het ontwikkelen van een retail concept doorloopt de volgende zes fases:

Concept. Wij vertalen actuele trends naar commerciële concepten door marktkennis, creativiteit en ontwerp skills met elkaar te combineren.

Product development. U+ kan elk idee of concept omzetten tot een daadwerkelijk product. En uiteraard produceren we dat met een strakke planning en binnen het afgesproken prijsniveau.

Quality & sustainability. Kwaliteit vormt altijd de basis. Maar daarnaast focussen we op duurzame productontwikkeling. Zo dragen we bij aan een zo’n klein mogelijke footprint en voldoen we aan de vraag van de steeds groter wordende groep milieubewuste consumenten.

Packaging. Indien gewenst kan U+ alles verzorgen wat bij een verpakking komt kijken. Van het ontwerpen van een nieuwe verpakkingslijn en DTP werkzaamheden tot advies over het juiste verpakkingsmateriaal.

Production. Onze productie vindt plaats op vaste productielocaties met wie we een langdurige samenwerking hebben. We voeren zowel tijdens de productie als voor verscheping diverse checks uit zodat we zeker weten dat alles wordt uitgevoerd en geleverd zoals afgesproken.

Delivery. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om volgens afgesproken timings te leveren. Daarom gaan we altijd tot het uiterste om op tijd en volledig naar wens te leveren.

Wat we doen
Nooit stilstaan is essentieel voor de succesvolle retailers en merken van nu. Met een sterk commercieel zintuig vertalen wij actuele trends en marktontwikkelingen succesvol door naar onderscheidende producten en concepten.